Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Buschauffeur platform Schiphol, Unieke baan! R-Recruitment 09-11-2023

Redactie Veenendaalnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Veenendaal beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Buschauffeur platform Schiphol, Unieke baan!

Wil je graag aan de slag als Buschauffeur platform Schiphol, Unieke baan! in LUCHTHAVEN SCHIPHOL? Bekijk dan snel deze vacature.

R-Recruitment is op zoek naar een Buschauffeur platform Schiphol, Unieke baan!. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 2680 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Buschauffeur platform Schiphol, Unieke baan! te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Buschauffeur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Starter

Branche

Personen vervoer, Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

24 – 40 uur

Salaris

2680 – 3227 euro

Solliciteren op de functie van Buschauffeur platform Schiphol, Unieke baan!

Klinkt deze vacature als Buschauffeur platform Schiphol, Unieke baan! voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 07-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot R-Recruitment. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres office@airr.nl en telefoonnummer 31205452020. De website van Unknown is https://airr.nl. Je kan je voor deze vacature als Buschauffeur platform Schiphol, Unieke baan! tot afdeling personeelszaken.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Veenendaal komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Veenendaal, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Veenendaal
  2. Buschauffeur platform Schiphol, Unieke baan! R-Recruitment 09-11-2023

Bekijk nog meer vacatures