Search
Close this search box.

Anne Brouwer is de grote regelaar bij de volleybalsters van VCV. Zowel binnen als buiten de lijnen. Klagen doet de Veenendaalse huisarts...

Redactie Veenendaalnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Doordeweeks huisarts, daarnaast manusje van alles bij VCV: `Met de afspeellijst voor de muziek bemoei ik me dit seizoen maar...

Veenendaal - Anne Brouwer is de grote regelaar bij de volleybalsters van VCV. Zowel binnen als buiten de lijnen. Klagen doet de Veenendaalse huisarts niet, ze vindt het spelletje nog veel te leuk. ,,Ik ben een liefhebber, maar het moet natuurlijk niet ten koste van alles gaan”, zegt de middenspeelster.

Bekijk het hele nieuwsartikel van AD op https://www.ad.nl/veenendaal/doordeweeks-huisarts-daarnaast-manusje-van-alles-bij-vcv-met-de-afspeellijst-voor-de-muziek-bemoei-ik-me-dit-seizoen-maar-niet~a9740731/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Veenendaal te informeren over wat er speelt in Veenendaal. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Doordeweeks huisarts, daarnaast manusje van alles bij VCV: `Met de afspeellijst voor de muziek bemoei ik me dit seizoen maar…