Search
Close this search box.

Godfried Bomansstraat 27 6708 TK Wageningen te koop

Redactie Veenendaalnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Veenendaal en de omgeving van Veenendaal. Zoek de ideale woning in Veenendaal.

Meer informatie over Godfried Bomansstraat 27 6708 TK Wageningen 

De woning aan de Godfried Bomansstraat 27 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 385.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 129 m² en staat op een perceel van . Met 3 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Godfried Bomansstraat 27 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Veenendaal en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Godfried Bomansstraat 27

Postcode en woonplaats

6708 TK Wageningen

Woonoppervlakte

129 m²

Perceeloppervlakte

Aantal kamers

3

Vraagprijs

€ 385.000 k.k.

Interesse in Godfried Bomansstraat 27 6708 TK Wageningen

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Jillis Baggerman makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Godfried Bomansstraat 27.

Ben je op zoek naar een makelaar in Veenendaal, bekijk dan zeker even deze makelaars in Veenendaal.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Veenendaal te koop
  2. Godfried Bomansstraat 27 6708 TK Wageningen