Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Leerling monteur Elektra Eminent Groep 08-04-2024

Redactie Veenendaalnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Veenendaal beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Leerling monteur Elektra

Wil je graag aan de slag als Leerling monteur Elektra in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Leerling monteur Elektra. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 1750 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Leerling monteur Elektra te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Deze functie vereist dat je bereid bent om de vereiste opleidingen en cursussen te volgen. Dit houdt in dat je gedurende minstens twee jaar één dag per week naar school moet gaan, naast de vakspecifieke cursussen. Je zult worden begeleid door ervaren professionals in het vakgebied;
  • Interesse om te werken binnen de ondergrondse infra;
  • Aanpakkersmentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Elektra

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Bouw/Installatie, Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

1750 – 2500 euro

Solliciteren op de functie van Leerling monteur Elektra

Klinkt deze vacature als Leerling monteur Elektra voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 07-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres j.fokker@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 48 81 88 09. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Leerling monteur Elektra tot Jasper Fokker.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Veenendaal komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Veenendaal, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures veenendaal
  2. Leerling monteur Elektra Eminent Groep 08-04-2024

Bekijk nog meer vacatures