Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Logistiek medewerker - pakketten labelen, DPD Tempo-Team 03-10-2023

Redactie Veenendaalnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Veenendaal beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Logistiek medewerker - pakketten labelen, DPD

Wil je graag aan de slag als Logistiek medewerker - pakketten labelen, DPD in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Logistiek medewerker - pakketten labelen, DPD. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Logistiek medewerker - pakketten labelen, DPD te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Logistiek Medewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

16 – 24 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Logistiek medewerker - pakketten labelen, DPD

Klinkt deze vacature als Logistiek medewerker - pakketten labelen, DPD voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 02-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres Noordwest.recruitment@tempo-team.nl en telefoonnummer 020 569 1900. De website van Unknown is http://www.tempo-team.nl. Je kan je voor deze vacature als Logistiek medewerker - pakketten labelen, DPD tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Veenendaal komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Veenendaal, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Veenendaal
  2. Logistiek medewerker – pakketten labelen, DPD Tempo-Team 03-10-2023

Bekijk nog meer vacatures