Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Medewerker Commercieel Binnendienst, Veenendaal Adecco 29-11-2023

Redactie Veenendaalnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Veenendaal beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker Commercieel Binnendienst, Veenendaal

Wil je graag aan de slag als Medewerker Commercieel Binnendienst, Veenendaal in Veenendaal? Bekijk dan snel deze vacature.

Adecco is op zoek naar een Medewerker Commercieel Binnendienst, Veenendaal. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker Commercieel Binnendienst, Veenendaal te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Commercieel Medewerker Binnendienst

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Industrie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2500 – 2500 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker Commercieel Binnendienst, Veenendaal

Klinkt deze vacature als Medewerker Commercieel Binnendienst, Veenendaal voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 27-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Adecco. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres veenendaal@adecco.nl en telefoonnummer 0418 784 000. De website van Unknown is https://www.adecco.nl. Je kan je voor deze vacature als Medewerker Commercieel Binnendienst, Veenendaal tot Adecco Nederland.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Veenendaal komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Veenendaal, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Veenendaal
  2. Medewerker Commercieel Binnendienst, Veenendaal Adecco 29-11-2023

Bekijk nog meer vacatures