Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Medewerker laboratorium chemie (HPLC, GC) Science at Work Staffing BV 22-11-2023

Redactie Veenendaalnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Veenendaal beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker laboratorium chemie (HPLC, GC)

Wil je graag aan de slag als Medewerker laboratorium chemie (HPLC, GC) in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Science at Work Staffing BV is op zoek naar een Medewerker laboratorium chemie (HPLC, GC). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2700 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker laboratorium chemie (HPLC, GC) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

 • Afgeronde laboratoriumopleiding in een chemische richting, op MLO-4 of HLO niveau.
 • 2+ jaar werkervaring binnen de chemie, het liefst binnen een industriële werkomgeving
 • Proactieve en ondernemende persoonlijkheid
 • Werkervaring met HPLC en/of GC is een must
 • Goed gevoel voor kwaliteit
 • Je spreekt goed Nederlands


Arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op een vaste aanstelling, start op een tijdelijk contract
 • Bruto maandsalaris obv €2800 - €3500 obv 40 uur per week
 • Werkweek van 32-40 uur per week
 • Het betreft een functie in dagdienst, waarbij er in de start-/eindtijd flexibiliteit is.

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Laboratorium Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Chemie/Petrochemie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2700 – 3000 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker laboratorium chemie (HPLC, GC)

Klinkt deze vacature als Medewerker laboratorium chemie (HPLC, GC) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Science at Work Staffing BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres maarten.willekers@scienceatwork.nl en telefoonnummer 038 - 369 05 75. De website van Unknown is http://www.scienceatwork.nl. Je kan je voor deze vacature als Medewerker laboratorium chemie (HPLC, GC) tot Maarten Willekers.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Veenendaal komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Veenendaal, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Veenendaal
 2. Medewerker laboratorium chemie (HPLC, GC) Science at Work Staffing BV 22-11-2023

Bekijk nog meer vacatures