Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Ovenist van nes + plaisier 16-05-2024

Redactie Veenendaalnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Veenendaal beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Ovenist

Wil je graag aan de slag als Ovenist in Ridderkerk? Bekijk dan snel deze vacature.

van nes + plaisier is op zoek naar een Ovenist. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van 2700 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Ovenist te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Ovenist

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

FMCG

Contract uren

38 – 38 uur

Salaris

2700 – 2900 euro

Solliciteren op de functie van Ovenist

Klinkt deze vacature als Ovenist voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot van nes + plaisier. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@vannesenplaisier.nl en telefoonnummer 31610033466. De website van Unknown is https://www.vannesenplaisier.nl. Je kan je voor deze vacature als Ovenist tot Recruitment -.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Veenendaal komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Veenendaal, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures veenendaal
  2. Ovenist van nes + plaisier 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures