Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Verkoopmedewerker, KPN Randstad 13-10-2023

Redactie Veenendaalnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Veenendaal beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Verkoopmedewerker, KPN

Wil je graag aan de slag als Verkoopmedewerker, KPN in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Verkoopmedewerker, KPN. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Verkoopmedewerker, KPN te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verkoopmedewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Telecom

Contract uren

24 – 24 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Verkoopmedewerker, KPN

Klinkt deze vacature als Verkoopmedewerker, KPN voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 11-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres kpn.randstad@nl.randstad.com en telefoonnummer 0800 - 72 63 78 23. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Verkoopmedewerker, KPN tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Veenendaal komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Veenendaal, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Veenendaal
  2. Verkoopmedewerker, KPN Randstad 13-10-2023

Bekijk nog meer vacatures