Search
Close this search box.

Wilterdinkstraat 37 6712 EB Ede te koop

Redactie Veenendaalnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Veenendaal en de omgeving van Veenendaal. Zoek de ideale woning in Veenendaal.

Meer informatie over Wilterdinkstraat 37 6712 EB Ede 

De woning aan de Wilterdinkstraat 37 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 400.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 119 m² en staat op een perceel van 180 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Zeer centraal gelegen, uitgebouwd en met maar liefst 12 zonnepanelen!

De advertentie van de woning aan de Wilterdinkstraat 37 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Veenendaal en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Wilterdinkstraat 37

Postcode en woonplaats

6712 EB Ede

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

180 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 400.000 k.k.

Interesse in Wilterdinkstraat 37 6712 EB Ede

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Domicilie Makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Wilterdinkstraat 37.

Ben je op zoek naar een makelaar in Veenendaal, bekijk dan zeker even deze makelaars in Veenendaal.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Veenendaal te koop
  2. Wilterdinkstraat 37 6712 EB Ede