Search
Close this search box.

Bekijk de vacature ZZP Timmerman VNOM 02-05-2024

Redactie Veenendaalnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Veenendaal beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature ZZP Timmerman

Wil je graag aan de slag als ZZP Timmerman in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

VNOM is op zoek naar een ZZP Timmerman. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als ZZP Timmerman te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Timmerman

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van ZZP Timmerman

Klinkt deze vacature als ZZP Timmerman voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot VNOM. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres tim.teeuwen@vnom.nl en telefoonnummer 030-3079262. De website van Unknown is https://www.vnom.nl. Je kan je voor deze vacature als ZZP Timmerman tot De heer Teeuwen De heer Teeuwen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Veenendaal komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Veenendaal, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures veenendaal
  2. ZZP Timmerman VNOM 02-05-2024

Bekijk nog meer vacatures