Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Belader met opleiding tot C Chauffeur 24/7 Drive 07-05-2024

Redactie Veenendaalnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Veenendaal beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Belader met opleiding tot C Chauffeur

Wil je graag aan de slag als Belader met opleiding tot C Chauffeur in Apeldoorn? Bekijk dan snel deze vacature.

24/7 Drive is op zoek naar een Belader met opleiding tot C Chauffeur. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Belader met opleiding tot C Chauffeur te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wij zijn op zoek naar iemand met rijbewijs B die graag rijdt en enthousiast is om hard te werken. Je moet fysiek werk prettig vinden en het is een pluspunt als je graag sport.  Daarnaast ben je bereid om te studeren naast je baan,

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Chauffeur / Belader

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Belader met opleiding tot C Chauffeur

Klinkt deze vacature als Belader met opleiding tot C Chauffeur voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 6-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot 24/7 Drive. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres apeldoorn@247drive.nl en telefoonnummer 31557820407. De website van Unknown is http://247drive.nl. Je kan je voor deze vacature als Belader met opleiding tot C Chauffeur tot - 24/7 drive Apeldoorn.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Veenendaal komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Veenendaal, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures veenendaal
  2. Belader met opleiding tot C Chauffeur 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk nog meer vacatures